Contacteaza-ma!

FRUCTELE PREVIN SI VINDECA BOLILE

FRUCTELE PREVIN SI VINDECA BOLILE

Fructele reprezinta o combinatie unica de fitonutrienti datatori de viata, care salveaza si sustin viata, blocand evolutia bolilor si sustinand vitalitatea. Ele contin o apa vie, minerale, vitamine, proteine, grasimi, alte substante nutritive, pulpa, fibre, antioxidanti, pectine si zahar.

Fructele sunt generatoare de energie – corpul nu poate functiona fara o energie de calitate.

Fructele sunt anticancerigene – cine renunta la fructe si le scoate din dieta, renunta la cea mai eficienta arma naturala impotriva cancerului (si legumele lupta impotriva cancerului dar fac doar ¼ din ce fac fructele). Cancerul nu poate fi hranit cu zaharul din fructe. Polifenolii, inclusiv resveratrolul si alti antioxidanti din fructe fac, impreuna cu zaharul din fructe, echipa perfecta.

Fructele ucid  virusii si bacteriile – afinele de padure, papaya, merele si bananele sunt cele mai puternice distrugatoare de virusi. Fructele iti repara imunitatea.

Fructele intervin eficient in sanatatea sistemului digestiv (esentiala pentru un sistem imunitar echilibrat 70-80% din imunitate este in intestinele noastre) -  pectina din mere sau pulpa si fibrele din curmale si smochine ucid si/sau elimina toate toxinele din tractul gastrointestinal, inclusiv viermi, Candida si alti paraziti.

Fructele protejeaza si regenereaza ficatul – fructele ii furnizeaza ficatului glucoza de care acesta are nevoie pentru a-si face rezervele care il ajuta sa functioneze corect si sa tina bolile la distanta.

Fructele sunt izvorul tineretii vesnice – datorita continutului mare in antioxidanti care previn procesele de oxidare. Dintre toate grupele de alimente care exista pe planeta noastra, grupul fructelor este singurul care ajuta la longevitate.

Fructele combat stresul si contribuie la buna functionare a sistemului nervos si endocrin - multe fructe functioneaza si ca adaptogene. Fructele au proprietati care relaxeaza glandele suprarenale, fortifica intregul sistem endocrin. Fructele revitalizeaza creierul.

Fructele intervin sanatatea sistemului muscular si in forta pe care o ai – corpul tau functioneaza cu glucoza. Cea mai buna sursa de zaharuri de calitate sunt fructele.

Fructele ajuta fertilitatea si previn bolile cauzatoare de infertilitate la femei  – sistemul reproducator al unei femei depinde de fructoza si de glucoza care exista in fructe, precum si de fitonutrientii legati chimic de aceste zaharuri. De asemenea, continutul in antioxidanti, polifenolii, bioflavonoidele, pectinele, vitaminele si mineralele din fructe contribuie la oprirea si reversarea afectiunilor unui sistem reproducator suprasolicitat.

Fructele ajuta la vindecarea corpului fizic - sunt motorul vindecarii de orice boala. Fructele aduc vibratia vietii.

Fructele ajuta la vindecarea sufletului – remineralizarea si alcalinizarea prin fructe purifica si fortifica sufletul. Detoxificarea si repararea duc la alinarea sufletului.

Mancati fructele separat de alte alimente. Incercati o cura de fructe si veti vedea diferenta in sanatatea dvs!