Contacteaza-ma!

SISTEME pentru CURATAREA ORGANISMULUI

SISTEME pentru CURATAREA ORGANISMULUI

Orice masinarie are un sistem de intrare (a combustibilului) si un sistem de eliminare (curatare). Corpul nostru, fiind cea mai ingenioasa masinarie, functioneaza la fel. Mucusul si alte reziduuri din corp sunt curatate si eliminate prin cele 7 sisteme responsabile:

-          Intestinul gros (colonul)

-          Ficatul

-          Rinichii

-          Testutul adipos/sistemul limfatic

-          Muschii si tendoanele

-          Nasul, urechile si ochii

-          Plamanii si pielea

Cand unul dintre aceste sisteme este blocat si nu isi poate indeplini functia, preia sarcina altul. Spre exemplu, daca intestinul gros si ficatul sunt blocate, preia functia sistemul respirator, pielea, Asa ca pot aparea secretii bronsice, tuse, rinoree (curge nasul) si manifestari la nivelul pielii: alergii, eczema, urticarii s.a. Folosirea medicamentelor STRICT PENTRU EFECT este, asadar, GRESITA. Daca nu eliminam cauza, e eficient doar pentru moment sau nu vedem eficienta.

Hipocrate spunea “Fiecare boala isi are cauza sa, iar cauza nu poate fi indepartata prin medicatie”

Nu putem avea pretentia ca suntem sanatosi cand avem un grad de contaminare interna. Pentru ca exista multe contradictii legate de oportunitatea detoxifierii, as vrea sa stiti ca UN ORGANISM COMPLET CURAT POATE FACE SINGUR DETOXIFIEREA. Daca nu acesta este cazul dvs., pentru ca pana la o anumita varsta avem diferite nivele de contaminare, atunci e nevoie sa intervenim. Iata si cum stau lucrurile cu nivelele de contaminare interna:

  1. Senzatie constanta de oboseala, in ciuda aspectului sanatos al corpului
  2. Dureri de cap si de oase
  3. Multiple tipuri de alergii
  4. Chisturi, nodule, calculi (pietre) si obezitate
  5. Organe interne, oase si incheieturi deformate
  6. Boli ale sistemului nervos
  7. Degenerarea celulelor si organelor/cancere

Cu cat procedurile de curatare ale organismului se incep de la primele manifestari, cu atat mai rapida este revenirea, insanatosirea.