Contacteaza-ma!

Alfabetul Sanatatii

Alfabetul Sanatatii

imagineO carte construita din cuvinte-cheie pentru sanatatea dumneavoastra.

 “Alfabetul Sanatatii” este un concept original – Dr. Loti Popescu – in abordarea Educatiei pentru Sanatate. Forma actuala este conceputa dupa 20 de ani de experienta, zilnic, in acest domeniu. Este urmarea anilor de lucru cu grupuri de copii, adolescenti, adulti, femei, parinti, varstnici si diferite categorii profesionale, dar si de lucru 1:1.

Imi doresc sa iti fie o carte calauza, o carte ghid – o carte pentru mici si mari.

“Alfabetul Sanatatii” ti se adreseaza tie, cel care citesti acum. Este un alfabet, asemenea unui cod, adresat oamenilor de toate varstele: elevilor claselor pregatitoare, primare, gimnaziale, liceenilor, studentilor. De asemenea, este o carte pentru dascalii lor, indrumatori si formatori, pentru parinti si pentru bunici, pentru noi toti...o carte pe care m-as bucura sa o porti cu tine, zilnic, prin stilul tau de viata.

Este o carte pentru toate varstele. Fiecare va gasi aici idei pentru o viata sanatoasa, zi cu zi. Este o carte pentru intreaga familie, scrisa cu scopul de a-ti putea creiona si respecta singur un stil de viata sanatos in fiecare zi.

Invatarea unor comportamente sanatoase se face inca de la varste mici. Copiii vor putea colora, desena, invata prin joc si nota, documenta, dezbate, sustine punctul de vedere, argumenta.  Schimbarea unui comportament si adoptarea altuia, sanatos, se poate face oricand pe parcursul vietii. Adultii isi pot face insemnari si adnotari.. Va provoc sa va puneti intrebari. Va invit pe toti la introspectie, schimbare si rescrierea stilului de viata – daca este cazul.

Dascalii gasesc un instrument de lucru la clasa, in activitatea de formare pentru o viata sanatoasa.

Parintii pot lucra acasa cu copiii, dupa ce ei insisi au reflectat la ideile transmise si au aplicat, devenind modele pentru copii.

Va indemn sa reflectati la sanatate, cu toate dimensiunile ei: sanatate fizica, emotionala, mentala, sociala, ocupationala si spirituala. Veti gasi aici un concept nou, o altfel de abordare a sanatatii: cuvinte cheie pentru sanatate in toate aspectele ei. Fiecare cuvant aduce propria sa contributie la sanatate – in sens holistic. Aceste cuvinte va vor ajuta sa intelegeti, pas cu pas, ce si cum sa faceti pentru a trai sanatos.

Este o carte despre schimbare, despre drumul de parcurs de catre fiecare dintre noi pentru un stil de viata sanatos.

Este o carte despre sanatate, nu despre boala. O carte pentru viata, pentru o viata sanatoasa, traita frumos!

Mi-am dorit sa va pun la dispozitie o carte pentru ghiozdan, rucsac, poseta sau geanta de serviciu. Dar, mai ales, o carte pentru inima! Pentru ca tu contezi si sanatatea ta conteaza!

 

Am scris-o cu dragoste,

Dr. Loti Popescu

 

CUMPARA ACUM

 

imagine

Testimoniale