Contacteaza-ma!

Prezentare

imagine

Dr. Loti Popescu este medic primar Medicina Generala/Medicina de Familie, Master European in Promovarea Sanatatii si Educatie pentru Sanatate. Pasionata de o abordare integrata a problemelor de sanatate si de metodele complementare de vindecare, lucreaza cu remediile florale Bach si cu remediile medicinii naturiste. A parcurs formari in Psihoterapie si Comunicare si Relatii Publice in tara, dar si in afara tarii.

Desfasoara cursuri de Educatie pentru Sanatate pentru diferite grupuri profesionale (personal medical, cadre didactice s.a.)

Este autoare de carti in care promoveaza sanatatea si un stil de viata sanatos.

Inca din anul 2000 este o prezenta constanta in mass-media (presa scrisa, radio, tv), cu interventii legate de preventie si de mentinerea sanatatii.

Este initiatoarea Concursului Judetean de Educatie pentru Sanatate, care in prezent se desfasoara si la nivel national, in colaborare cu sistemul de invatamant.

Antrenata in citirea chipurilor, ajuta tinerii in descoperirea vocatiei personale, in obtinerea succesului si ghideaza parintii in relatiile cu copiii lor, dar si cuplurile in gasirea parghiilor pentru relatii implinite si fericite.

Este speaker motivational si antrenor individual si de grup pentru evolutie personala si profesionala.

De 20 de ani lucreaza cu grupuri de copii, adolescenti, tineri, studenti de la diferite facultati, adulti, diferite grupuri profesionale (cadre didactice, personal medical, firme, organizatii), dar si 1:1.

A interactionat profesional cu peste 20.000 persoane.

Organizeaza ateliere de lucru care au ca scop principal descoperirea potentialului unic individual si o viata sanatoasa, prospera si de succes.

Abordarea sa este una de tip holistic, in care merge la cauzele profunde si la liniile de evolutie individuala.

CRED CA A NE PASTRA SANATATEA ESTE CEL MAI FRUMOS MOD IN CARE II ARATAM LUI DUMNEZEU CA SUNTEM CONSTIENTI DE DARUL PE CARE NI L-A FACUT.